Ondersteuning van uw bedrijf

Procesinrichting

Swiss type support kan u helpen bij het inrichten van uw productieproces. Vakmanschap wordt schaars en het kan best zijn dat u voor de juiste inrichting van uw productieproces slechts tijdelijk gebruik wilt maken van een langdraaispecialist. De feitelijke productie kan vervolgens weer door uw eigen mensen worden uitgevoerd .

Opleiden van personeel

Het is duidelijk dat de menselijke factor van groot belang is om uw langdraaimachines goed te laten renderen. Als u ervoor kiest om uw personeel door ons te laten trainen krijgen zowel de harde als de zachte skills de nodige aandacht. Opleiding is altijd maatwerk, samen stellen wij uw opleidingsbehoefte vast. De uitvoering wordt verzorgd door een gediplomeerde praktijkopleider bij u in huis of in onze werkplaats in Zeewolde.

Praktijk case Van Larsen&Buhl

Het verwerken van kunststof op een langdraaimachine is vaak uitdagend, het begint al met de uitgangsdiameter, vaak ligt deze niet binnen de tolerantie die nodig is om verwerking op een langdraaier met een vaste geleidebus mogelijk te maken. Ook het langspanige karakter van kunststof helpt niet echt om tot onbemande productie te komen. Toch is het bij Larsen&Buhl gelukt om de problemen een voor een op te lossen. Vandaag de dag wordt een groot aantal kunststof producten onbemand op de langdraaimachines gemaakt.